Grup țintă

Students at lecture
IT faculty students
Grup țintă

Grupul tinta vizat de prezentul proiect este format dintr-un numar de 350 de persoane din urmatoarele categorii de grupuri tinta eligibile, definite conform ghidului conditii specifice:

Studenti (nivel ISCED 5-6)

Pentru ca o persoana din categoria de grup tinta eligibil studenti sa fie eligibil trebuie sa demonstreze la data intrarii in operatiune (prima zi de curs de formare profesionala in competente antreprenoriale) ca este inmatriculat cel putin in anul 2 de studii universitare de licenta;

Masteranzi (nivel ISCED 7)

Doctoranzi în ciclul de studii universitare de doctorat (studenti doctoranzi, nivel ISCED 8).

Proiectul vizeaza un grup tinta cu domiciliul/resedinta in regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei (respectiv Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest si Centru), cat si in regiunea mai dezvoltata Bucuresti-Ilfov.

Toate aceste persoane vor putea participa la activitatile de informare, selectie, formare antreprenoriala, la concursul de planuri de afaceri din proiect si, ulterior, la stagiile de practica/mentorat, dar intreprinderile finantate prin proiect vor fi infiintate exclusiv in regiunile mai putin dezvoltate ale Romaniei (respectiv Nord-Est, Sud-Est, Sud Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest si Centru). Sediul social si punctele de lucru ale acestor intreprinderi vor fi localizate exclusiv in regiunile mai putin dezvoltate.

Din cele 350 de persoane vizate de proiect, cel putin 10% (respectiv minimum 35 de persoane) vor fi persoane cu domiciliul/resedinta in mediul rural din regiunile de devzoltare mentionate anterior. Suplimentar, proiectul va avea in vedere inscrierea in grupul tinta a unui numar minim de 175 de persoane eligibile de gen feminin, in vederea asigurarii unei egalitati de sanse intre sexe.

Persoanele care vor fi selectate pentru finantare nu pot avea la momentul semnarii contractelor de subventie calitatea de asociat majoritar intr-o alta intreprindere (inclusiv PFA, II, IF).

înscriere

Dacă faci parte din grupul țintă